Welkom bij Amazon.nl Support
Wij helpen u graag verder

Neem contact op met Amazon voor bestelling, terugbetaling of andere gerelateerde problemen.

Hulplijnnummer voor 24/7 ondersteuning
NL Amazon.nl support telefoonnummer : +31-106690592 | BE Amazon Belgie support telefoonnummer : +32-38081066

De beste manier om uw Amazon Echo Dot in te stellen met een klok

Amazon is 's werelds meest gerenommeerde internetbedrijf, grotendeels gericht op cloud computing, digitale streaming, e-commerce en AI-diensten (kunstmatige intelligentie). Het verkoopt boeken, meubels, cosmetica, muziek, huishoudelijke artikelen, elektronica, boeken, kleding, speelgoed, briefpapier, games en nog veel meer. Hoewel het bedrijf in 1994 werd opgericht door Jeff Bezos, werd het binnen enkele decennia een multinationale vereniging.

Tegenwoordig biedt de technologiemultinational een scala aan producten en diensten aan de klanten. We kennen allemaal de winkelartikelen, maar heb je enig idee over Amazon-services? Als u problemen ondervindt bij het gebruik van de services, aarzel dan niet om contact op te nemen met de klantenservice van Amazon. Het is een van de beste serviceteams die er zijn.

Er is Amazon Prime, een lidmaatschap dat gratis tweedaagse verzending biedt voor alle in aanmerking komende aankopen tegen een vast jaarlijks bedrag. Het ontwikkelde ook Kindle, een e-reader met het oorspronkelijke idee van Amazon.

In de loop der jaren heeft Amazon een reeks producten en diensten ontwikkeld, waaronder Echo Dot. Het idee ontstond in 2014 toen het bedrijf een op spraak gebaseerde slimme luidspreker met de naam Echo verkocht. Vanwege de toegenomen populariteit van Echo onder muziekliefhebbers, lanceerde Amazon zijn Echo Dot, een kleinere, gemakkelijk mee te nemen en meer betaalbare versie van de Echo in 2016.

Wat is Amazon Echo Dot en hoe is het ontwikkeld?

Echo Dot is een spraakgestuurde Smart Speaker met Alexa, ideaal voor elke kamer. Vraag gewoon om muziek, nieuws en andere informatie en u krijgt binnen enkele seconden de resultaten. U kunt ook iedereen bellen en compatibele smarthome-apparaten bedienen met een spraakopdracht. Het beste is dat er geen maandelijkse kosten zijn om uw Echo-apparaat te gebruiken. Als u echter naar specifieke muziek van een bepaalde artiest wilt luisteren, wordt u gevraagd om een onbeperkt muziekabonnement te starten.

Fouten oplossen tijdens het instellen van Echo Dot met een klok:

Al met al is het een handig apparaat dat wordt gebruikt door muziekliefhebbers van over de hele wereld. Helaas ondervinden sommige mensen problemen bij het gebruik van het product. Als je er ook een probleem mee hebt, bel dan meteen ons Amazon klantenservice nummer. We zullen de technische storing zo snel mogelijk verhelpen.

In de tussentijd zijn hier echter een paar stappen die u kunt volgen om de fout zelf op te lossen:

  • Download of update de Alexa-app op uw apparaat voordat u gaat instellen.
  • Sluit nu het Amazon Echo Dot-apparaat aan.
  • Open de Alexa-app op je smartphone.
  • Klik op Meer en selecteer Een apparaat toevoegen.
  • Selecteer Amazon Echo en vervolgens Echo, Echo Dot of Echo Plus.
  • Volg nu de gids op het scherm om uw apparaat in te stellen.

Als de bovenstaande oplossing het probleem niet oplost, kun je direct contact opnemen met onze Amazon klantenservice. Omdat we de klok rond werken om u van dienst te zijn, staan we binnen de kortste keren voor u klaar. U kunt contact met ons opnemen via e-mail, telefoon of live chat ondersteuning op onze website.

Wij helpen u graag verder!