Welkom bij Amazon.nl Support
Wij helpen u graag verder

Neem contact op met Amazon voor bestelling, terugbetaling of andere gerelateerde problemen.

Hulplijnnummer voor 24/7 ondersteuning
NL Amazon.nl support telefoonnummer : +31-97010265034 | BE Amazon Belgie support telefoonnummer : +32-38081066

Hoe afmelden bij de Amazon-applicatie?

Het maakt niet uit wie je bent of waarvoor je internet gebruikt, je weet waarschijnlijk al over e-commerce platforms en hoe ze je leven binnen korte tijd efficiënter kunnen maken. Hoewel er tegenwoordig meerdere applicaties en websites zoals deze beschikbaar zijn, is Amazon nog steeds een van de beste in de branche.

Het is een multinationale organisatie die u zonder enige moeite allerlei functies en diensten kan bieden om de conditie van uw leven te verbeteren. Als gevolg hiervan moet u zo snel mogelijk leren hoe u ze op de juiste manier kunt gebruiken met de hulp van het Amazon-ondersteunings team.

Deze applicatie helpt je niet alleen bij het winkelen voor verschillende goederen en producten, maar stelt je ook in staat om je elektronische apparaten overal in huis te bedienen, verschillende soorten shows te streamen en nieuwe films te kijken zonder je huis te verlaten.

Al deze aspecten maken het voor u moeiteloos om de meest geschikte resultaten te verkrijgen, terwijl de kans op problemen met een ruime marge wordt verkleind.

Heb je dit e-commerce platform voor het eerst gedownload en geïnstalleerd? Als uw antwoord ja is, weet u misschien niet wat u moet doen of hoe u de beste resultaten kunt behalen. Maar betekent dat dat je moet opgeven? Nee.

In tijden als deze kun je zo snel mogelijk moeiteloos met het technische ondersteunings team van Amazon praten. Ze zijn beschikbaar via oproepen, sms'jes, e-mails en livechat, dus u kunt op elke gewenste manier contact met hen opnemen. Ze zullen je tal van tips, suggesties, advies en budgettaire hulp bieden om dingen beter te maken.

Anders dan dat, zijn er een paar stappen die u kunt volgen als u zich wilt afmelden bij de toepassing. Laten we ze nu in detail bekijken:

  • Het eerste dat u hoeft te doen, is de Amazon-software toepassing op uw smartphone of computer openen
  • Zodra u zich op de startpagina bevindt, gaat u naar de menuoptie die u in de rechterbenedenhoek van het scherm tegenkomt
  • Er wordt een nieuwe reeks alternatieven op uw scherm geopend, tik op de knop Afmelden die u zult vinden
  • Er verschijnt een pop-upbericht op uw systeem, waarin u wordt gevraagd uw beslissing te bevestigen, tik op Afmelden

Bel het Amazon ondersteuningsnummer als u de bovenstaande instructies niet opvolgt.