Welkom bij Amazon.nl Support
Wij helpen u graag verder

Neem contact op met Amazon voor bestelling, terugbetaling of andere gerelateerde problemen.

Hulplijnnummer voor 24/7 ondersteuning
NL Amazon.nl support telefoonnummer : +31-106690592 | BE Amazon Belgie support telefoonnummer : +32-38081066

Wilt u leren betalen met een Amazon-winkelkaart of een beveiligde kaartrekening

We kunnen niet ontkennen hoe geweldig Amazon-services en -producten werkelijk zijn. Van kleding tot speelgoed, boeken, meubels, schoenen, briefpapier, accessoires, huishoudelijke apparaten, medicijnen en zelfs boodschappen, er is niets dat je niet kunt vinden op Amazon. Hoewel het begon als een online boekwinkel die nieuwe en gebruikte boeken verkocht en concurreerde met lokale boekverkopers, heeft het zijn diensten vandaag uitgebreid tot buiten de boeken en geografische grenzen.

Amazon is tegenwoordig een begrip geworden. Wat u ook wilt kopen, u vindt het hier tegen optimale tarieven en binnen enkele dagen. In tegenstelling tot verschillende andere digitale winkels, stelt Amazon zijn gebruikers in staat om levering binnen twee dagen en zelfs binnen één dag voor dringende producten aan te vragen. Het is een van de beste services die door het platform worden aangeboden. Het heeft ook het beste Amazon klantenservice team dat 24/7 ondersteuning biedt.

Hoewel het platform heel gemakkelijk te gebruiken is, vinden gebruikers het soms moeilijk om een betaling te doen met een klantenkaart en een beveiligde kaartrekening. Als u ook dezelfde storing tegenkomt, bent u aan het juiste adres, want in dit artikel leert u hoe u de services probleemloos kunt gebruiken.

Met een Amazon-winkelkaart of een beveiligde kaartaccount kunnen gebruikers eenmalige of terugkerende betalingen doen door in te loggen op hun Synchrony Bank online-account. De vervaldatum van de rekening is beschikbaar op de maandelijkse rekeninguittreksel of door digitale toegang tot de rekening.

Amazon Store Card-houders en Credit Builder-houders kunnen kiezen tussen speciale financiering of gelijke maandelijkse betalingen voor in aanmerking komende aankopen. Wanneer een winkelwagentje in aanmerking komt voor meerdere Financieringsaanbiedingen, wordt de beschikbare Speciale Financierings- en Gelijke Maandelijkse Betalingsaanbieding met de langste looptijd weergegeven bij het afrekenen. Wanneer de bestelling wordt verzonden, wordt het aankoopbedrag van de kaart afgeschreven.

Als u via Amazon Store Card of een beveiligde kaartrekening wilt betalen, volgt u een van de volgende stappen:

Doe een eenmalige betaling:

 • Log in op uw Synchrony Bank-account.
 • Open de pagina Betalingen -> Scroll naar beneden en klik op Bekijken en betalen.
 • Klik in het eerste veld op Minimale betaling -> Afschriftsaldo, Huidig saldo of Overig.
 • In het tweede veld moet u de betalingsdatum selecteren.
 • Kies in het derde veld een bestaande betaalmethode. U kunt ook Nieuwe betaalmethode toevoegen of Betaalmethoden bijwerken selecteren om uw voorkeuren te vernieuwen.
 • Controleer voordat u bevestigt of de informatie correct is.
 • Als u klaar bent, selecteert u Betaling verzenden.

Maak een terugkerende schikking:

 • Log in op uw Synchrony Bank-account.
 • Open de pagina Betalingen -> Scroll naar beneden en selecteer Autopay beheren.
 • Tik nu op Minimale betaling -> Afschriftsaldo, Huidig saldo of een andere optie.
 • Selecteer uw bankrekening en bekijk de algemene voorwaarden voor het instellen van een terugkerende betaling voordat u deze voltooit.
 • Als u akkoord gaat, kunt u Automatische betaling instellen selecteren.

Wanneer u klaar bent met de bovenstaande stappen, ontvangt u een bevestiging op uw telefoonnummer of e-mailadres dat er een terugkerende betaling is ingesteld. Er staat ook in dat u uw terugkerende betaling op elk moment vóór de geplande vervaldatum kunt annuleren. Houd er rekening mee dat u ook kunt betalen via e-mail en telefonisch.

Neem voor verdere vragen contact op met het technische serviceteam van Amazon via e-mail, live chat ondersteuning of e-mail. We helpen je graag verder!